JER MI VIDIMO DALEKO

Infrared technology

Komercijalizacija IC opreme visokih performansi. Pružanje profesionalne usluge termografskog ispitivanja.  Specilistički kursevi u domenu infracrvene termografije i termovizije prema protokolu ITC. Zastupanje kompanije FLIR.

Railway unit

Zastupanje italijanskih kompanija VAIACAR SpA iz Breše i SOREMA SpA iz Aleksandrie u domenu specijalne građevinske opreme za rekonstrukciju i konstrukciju novih želeničkih koloseka. Naše mašine već su prisutne na najvažnijim železničkim gradilištima u Srbiji.

Medical technolgy

Proizvodi iz oblasti dijagnostike dojke – mamografije, Giotto Image (FFDM) i kao najnovije, digitalna Tomosinteza (DBT) Giotto Tomo. Zajedno sa jedinicama za digitalnu biopsiju, navedeni uređaji već su uspešno instalirani u našim bolnicama.

Consalting

Saradnja sa inostranim partnerima na međunarodnim ugovorima, kojima pružamo odgovarajuću  podršku pri uvozu i instalaciji opreme i usluge prateće obuke. Marketinška analiza i pronalaženje lokalnih partnera u specifičnim proizvodnim oblastima.

E

DAMIBA trade d.o.o. ima za cilj postizanje visokog nivoa kompetentnosti i stručnosti u radu sa visokim tehnologijama.

E

2002. godine, fenomen termovizije na našim prostorima bio je potpuno nepoznat.  Uz podršku menadžera kompanije FLIR iz SAD i sa ogromnim entuzijazmom počinjemo aktivnosti promocije ove tehnologije kod nas.

E

Od 2006. godine Damiba kontinuelno pruža usluge termografskih ispitivanja prema ISO 17025:2006 standardu u različitim industrijskim, građevinskim, naučnim i ostalim specifičnim sektorima.

E

Od 2008. godine organizujemo kurseve na srpskom jeziku kod nas sa svom pratećom literaturom, laboratorijom i stručnim prevodima. Kurseve drže ITC level II i III, sertifikovani predavači iz inostranstva i iz zemlje. Do danas Damiba je obučila preko 100 inzenjera i stručnjaka iz naše i zemalja u okruženju.

E

Zbog svoje stručnosti i profesionalnosti dobili smo mogućnost za proširenje sopstvenih delatnosti na nove segmente koji nisu u međusobnoj vezi, na nove izazove koje nismo želeli da odbijemo i koji smo odlučno prihvatili. Damiba trade diversifikuje svoje poslovanje kroz sledeće poslovne jedinice: Infrared business unit, Medical business unit, Railway business unit i Consulting business unit.

POUZDAN PARTNER KA
OSTVARENJU VAŠEG CILJA

Damiba trade d.o.o. je danas jedno moderno preduzeće orijentisano na klijente, visoku tehnologiju i stručni kadar. Sama priroda posla zahteva od našeg kadra konstantan, ne samo poslovni odnos sa klijentima. Naši klijenti često postaju i naši partneri i prijatelji.

Damiba trade d.o.o. u stručnim krugovima već je ostvarila svoj zapažen imidž profesionalnosti i jedan od najvažnijih ciljeva jeste da se taj imidž i dalje unapređuje. Zato ćemo i ubuduće da negujemo isti pristup i entuzijazam koji nas je doveo do pozicije koju imamo danas.

Najnovije vesti

Isporučeno 10 sistema za nadzor granica flir hrc

Izvrsena isporuka 10 sistema za nadzor granica FLIR HRC u okviru projekta Evropske Delegacije za Upravu granicne policije Srbije – EA133145.

Uspešno izvršena isporuka 12 dvoputih bagera

Uspesno izvrsena isporuka 12 dvoputih bagera kompanije VAIA CAR SpA za Zeleznice Srbije iz programa kredita EBRD. 

Audit za resertifikaciju prema iso 9001:2008

Uspesno polozen audit za resertifikaciju uspesne implementacije sistema kvaliteta u preduzecu prema ISO 9001:2008 standardu.